Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Η Sous - Vide είναι μία μέθοδος μαγειρέματος κατά την οποία το φαγητό μαγειρεύεται αφού το προιόν εχει σφραγιστεί σε σακούλες κενού αέρος με τη χρήση vacuum και στη συνέχεια τοποθετείται σε νερό και μαγειρεύεται σε χρόνο κατά πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό σε περιβάλλον ελεγχόμενης χαμηλής θερμοκρασίας, με μικρές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας μαγειρέματος.
Σκοπός της μεθόδου Sous-Vide είναι το ομοιόμορφο μαγείρεμα και η διατήρηση της υφής του τροφίμου στο μέγιστο βαθμό, με γεύση που περιέχει όλα τα συστατικά και τις πολυπόθητες βιταμίνες του.
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την μέθοδο μαγειρέματος Sous – vide ή γενικά σας ενδιαφέρει ο εξοπλισμός εστίασης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφθείτε για να βρούμε μαζί ολοκληρωμένες λύσεις.