Sous-Vide

Sous-Vide

Η Sous - Vide είναι μία μέθοδος μαγειρέματος κατά την οποία το φαγητό μαγειρεύεται αφού το προιόν εχει σφραγιστεί σε σακούλες κενού αέρος με τη χρήση vacuum και στη συνέχεια τοποθετείται σε νερό και μαγειρεύεται σε χρόνο κατά πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό σε περιβάλλον ελεγχόμενης χαμηλής θερμοκρασίας, με μικρές αυξομειώσεις της θερμοκρασίας μαγειρέματος.

 

Σκοπός της μεθόδου Sous-Vide είναι το ομοιόμορφο μαγείρεμα και η διατήρηση της υφής του τροφίμου στο μέγιστο βαθμό, με γεύση που περιέχει όλα τα συστατικά και τις πολυπόθητες βιταμίνες του.

 

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την μέθοδο μαγειρέματος Sous – vide ή γενικά σας ενδιαφέρει ο εξοπλισμός εστίασης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφθείτε για να βρούμε μαζί ολοκληρωμένες λύσεις.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Soft cooker - Sous Vide Marreti 1/1Gn

Soft Cooker Marreti 1/1GnΕπαγγελματική συσκευή που θα μπορούσατε να αποκτήσετε για τη μέθοδο του..

Soft Cooker - Sous Vide Conero

Soft Cooker Conero ITALSERVICEΜια συσκευή για την εκλεπτυσμένη γεύση και την ποιότητα του αποτε..

Soft cooker - Sous Vide Conero 2/3Gn

Soft Cooker Conero 2/3GnΜια ακόμη συσκευή που σας προτείνει το Stock House Center για την εκλεπτ..

Soft cooker - Sous Vide Conero 1/1Gn

Soft Cooker Conero 1/1GnΗ επιλογή της Conerο 1/1 Gn είναι μια από τις πιο επαγγελματικές συσκευέ..

Loading...
Loading...